About

на прима виста

запознайте се с нас

ViPart е съчетание между Vi – Виктория и Part – Партовска. Или иначе казано – музикална къща за вокална и инструментална практика. Наричаме се точно “къща”, защото всеки при нас се чувства като вкъщи! От друга страна, ViP е абревиатура на нашата основна дейност – Vocal & Instrumental Practice. При нас може да изучавате пеене, солфеж, хармония, пиано, китара, сценично поведение, актьорско майсторство и още безброй интересни дисциплини. Вярваме в доказаната сила на музиката и че тя повлиява изцяло на духа, но и не само – на тялото също. Всеки наш педагог непрекъснато се развива в бранша, изучава нови техники, разширява кръгозора си, както в музикален план, така и в педагогически. Те се стараят да бъдат не само преподаватели за учениците си, а техни ментори в музикалния им творчески път – да ги напътстват и да им прокарват пътеки в непознатите за тях среди на музикалния шоубизнес.

За всичко си има първи път и никой не се е родил научен. Това са нашите мотиви, когато започваме работа с хора (деца и възрастни), които са начинаещи в музиката. Освен това – никога не е късно да започнеш да развиваш музикалните и артистичните си умения.

За да блестят винаги с изключителна сила, на диамантите им е необходима обработка, а след това и постоянна поддръжка. А за да бъде обработен всеки от тях перфектно, е необходима индивидуална визия. Всеки наш ученик е диамант в бижуто ViPart, а да бъде брилянтен обликът на това безценно за нас бижу, това е наша мисия.

Очаквайте новите вокални групи на ViPart School съвсем скоро. Следете нашата страница, където ще ви информираме за настъпващи промени. Изявяваш желание да се запишеш още сега? Направи го тук:

екип в хармония

резонанс

“Специални благодарности на ViPart School за съветите, уроците и препоръките, които ми дадоха и продължават да ми дават!”

“Учил съм пеене и преди, но това, което тук усвоявам практически, никой досега не ми го е показвал.”

“Пожелавам ви да уча още дълги години пеене при вас!”